en de

Zakelijk

Uw zakelijke bijeenkomt in Vesting Bourtange!

Ook voor zakelijke klanten biedt de Vesting een groot aantal mogelijkheden in onze unieke historische ambiance. U kunt denken aan bijeenkomsten voor uw eigen personeel, maar ook aan  productpresentaties of een evenement voor uw klanten. 

Binnen de vesting bieden we mogelijkheden om te overnachten, te vergaderen, teambuilding activiteiten te organiseren en hebben we voldoende gelegenheid voor een heerlijke lunch of diner.

Parkeren is geen probleem, wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid bij de  en eventueel over vervoer tussen het parkeerterrein en het centrum van de Vesting.

Voor zakelijke klanten maken wij graag een voorstel op maat, geheel passend bij uw wensen. Neem contact met ons op via de mail, info@bourtange.nl of bel ons, 0599-354600, voor een vrijblijvende kennismaking en schrijf geschiedenis met uw zakelijke bijeenkomst.

Overnachten

Binnen de Vesting beschikken wij over 12 comfortabele 2 persoons hotelkamers, voorzien van alle gemakken. De kamers worden aangeboden inclusief een ontbijt in onze ontbijtzaal “De Gasterije”. Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche en uiteraard beschikken de kamers over wifi. Daarnaast beschikken alle kamers over een zitgelegenheid voor een comfortabel verblijf.

Vergaderen

Binnen de Vesting bieden wij diverse mogelijkheden aan om te vergaderen. We hebben de beschikking over zaalruimte tot circa 175 personen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om meerdere kleinere ruimtes te gebruiken. Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse catering mogelijkheden en kunnen wij beamer en geluidsapparatuur faciliteren.

Culinair genieten.

Geniet van de lokale keuken en culinaire hoogstandjes tijdens uw verblijf in de Vesting. Of het nu gaat om een informele lunch of een uitgebreid diner, de restaurants in Vesting Bourtange bieden heerlijke gerechten met ingrediënten uit de regio om hierin te voorzien. Van plateservice tot een uitgebreid à la carte aanbod. Ook bestaat de mogelijkheid tot het verzorgen van een lunch- of dinerbuffet.

Activiteiten, Teambuilding

Een bijeenkomt in Vesting Bourtange is niet compleet zonder een rondleiding door één van onze ervaren gidsen, ervaar de geschiedenis van de Vesting. Maar wat dacht u van een bierproeverij met lokale bieren en uitleg van de bierbrouwer zelf, of een rondrit door de omgeving op een elektrische e-shopper. Ook kunnen wij een workshop Buks en Boogschieten verzorgen. Daarnaast biedt de omgeving van Bourtange goede mogelijkheden voor een wandeling door de omringende natuurgebieden, of een leuke excursie per fiets, bijvoorbeeld naar het Klooster in Ter Apel.