Overnachten

Uniek overnachten

Overnachten binnen de vesting in een kapiteins- of soldatenkamer. Wakker worden in de stilte van de vesting of juist tijdens één van onze bruisende evenementen. Het kan allemaal door een overnachting te boeken in onze logementen.

Er zijn acht logementen met bedstee en vier logementen met een normaal bed. Schrik niet... u hoeft niet zittend te slapen in de bedstee, zoals vroeger het geval was! De bedden hebben een normaal formaat en zijn voorzien van een houten voorwand. De logementen beschikken over bad en/of douche, moderne sanitaire voorzieningen, een zithoek en een televisie.

De faciliteiten

De receptie van de vestinglogementen bevindt zich in het informatiecentrum van Vesting Bourtange. De accommodatie beschikt over de stijlvol ingerichte ontbijtzaal "De Gasterije". Daarnaast bevindt zich in de vesting een restaurant met à la carte-mogelijkheden, een eetcafé en een aantal souvenirwinkeltjes. In het informatiecentrum vindt u tevens een bank, een postkantoor en regionale informatie. Buiten het zomerseizoen zijn de winkels en restaurants beperkt geopend (nov-mrt)

Er is gratis wifi beschikbaar op de kamers. 

 

Prijzen 2018

Tweepersoons kamer met bedstee: € 85,00 per nacht.

Tweepersoons kamer zonder bedstee: € 85,00 per nacht.

1 persoon extra op kamer: € 30,00

2 personen extra op kamer: € 55,00

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief ontbijtbuffet in ontbijtzaal "De Gasterije", waarbij u wordt ontvangen door medewerkers in historische kledij

Kinderbedje: € 15,00 incl. bedlinnen.

Arrangementen

__________________________________________________________________________________________________________________

Midweek arrangement 4=3. 4 overnachtigen, 4x ontbijtbuffet, toegang tot de musea in Bourtange *, flesje wijn op de kamer en 1x koffie met gebak. Prijs per kamer per nacht € 85,-. U betaalt slechts 3 nachten en verblijft 4 nachten in de Vesting.

Dit arrangement is te boeken het gehele jaar 2018 m.u.v. juli en augustus.

Geef bij het boeken aan dat u gebruik wenst te maken van het midweek arangement

* de musea zijn in de winterperiode(1 nov - 1 april) alleen geopend in het weekend.

__________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Arrangementen boekt u rechtstreeks bij ons. Voor meer informatie of direct boeken mail of bel: info@bourtange.nl / 0599-354600

Guest Review Award 2016

Beoordeeld met een 8,3!

vakantiebeoordelingen