Nieuws

KERSTMARKTEN 2021, Reserveer hier uw kaarten!

Kerstmarkten 2021 in Vesting Bourtange gaan door! Reserveer uw kaarten online! Volop sfeer, muziek en gezelligheid, de hele Vesting prachtig verlicht, standhouders met de meest uiteenlopende producten voor de kerstperiode, de kerststal en uiteraard gezellige winkeltjes en restaurantjes. en de kerstman, die loopt er af en toe ook nog rond. Lees verder »

Livestream Chanoeka Viering

Op 30 november vindt in Vesting Bourtange de Chanoeka Viering plaats op het marktplein. Vanwege de coronamaatregelen mag hierbij maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Via onderstaande link kunt u de viering online bijwonen, Lees verder »

Veel gestelde vragen over de kerstmarkt

Wij krijgen veel vragen binnen over de kerstmarkten in Bourtange. De antwoorden op de meest gestelde vragen treft u hier aan. Heeft u toch nog vragen, stel deze dan bij voorkeur per e-mail, info@bourtange.nl. Lees verder »

Houd rekening met Corona maatregelen

De vesting is een openbaar dorp. Wij vragen bezoekers dan ook zich de houden aan de geldende corona maatregelen. Houd 1,5 meter afstand, nies/hoest in de elleboog, was de handen veelvuldig en vermijd grote groepen. Binnen onze musea en in de horecagelegenheden dient u in het bezit te zijn van een geldige QR-code de zogeheten "Coronapas". In het informatiecentrum en in de winkels is het dragen van een mondkapje verplicht, ook als u gevaccineerd bent. Lees verder »

De musea zijn weer Open!

Vanaf 1 juli zijn onze musea weer 7 dagen per week geopend. Lees verder »