Vacature administrateur

« Terug

Wij zijn op zoek naar een allround administrateur voor de Stichting Vesting Bourtange voor 20 uur per week met ingang van 1 juni 2018. Een administrateur die weet dat werken in de recreatieve sector meer is dan een 8 tot 5 baan en ook af en toe ondersteuning wil bieden tijdens de vele activiteiten in de Vesting.

We zoeken een ervaren zelfstandig werkende administrateur, die naast het bijhouden van de grootboekadministratie ook verantwoordelijk is voor BTW aangiftes, de geautomatiseerde loonadministratie en het voorbereiden van de jaarrekening. We gaan ervan uit dat je beschikt over relevante kennis en ervaring op minimaal MBO niveau. 

Je komt te werken in een team van enthousiaste medewerkers die samen zorgen voor alle activiteiten in de Vesting Bourtange. Het is de bedoeling dat je bij ons na een tijdelijke aanstelling in vaste dienst komt, om de komende jaren mee te werken aan de verdere ontwikkeling van de Vesting Bourtange.

 

Meer informatie, of solliciteren, stuur je motivatie met CV naar h.meendering@bourtange.nl of bel ons, 0599-354600. Je sollicitatie zien we graag voor 12 maart tegemoet.