Kerstmarkt

« Terug

Kerstmarkt  in de Vesting Bourtange.

 

Kerstmarkt  2016 in de Vesting Bourtange op zaterdag 3, 10, 17  en zondag 4,11, 18 december.

 

De dagen worden weer korter en de vesting Bourtange is zich al weer aan het voorbereiden op de kerstmarkt. De lichtjes worden uit de zomeropslag gehaald en de versiering wordt goed afgestoft. Het is weer tijd voor de mooiste kerstmarkt van het Noorden.

Onze kerstmarkt is in de wijde omgeving een begrip. Het mooiste en sfeervolste marktplein van Nederland is ieder jaar weer het decor voor een unieke kerstbelevenis. Duizenden lichtjes, elke dag allerlei artiesten en heel veel kraampjes, schitterend verlicht, met het meest uiteenlopende assortiment. Het ideale uitje voor kerstliefhebbers: de kerstmarkt in Bourtange.

 

Dit jaar is er een kunstschaatsbaan aangelegd bij de Sikkepit, waar men tegen een kleine vergoeding schaatsen kan huren en heerlijk rondjes kan draaien. In de Sikkepit is de “Wintersfeer”, even snuffelen in de sfeervol gedecoreerde en verlichtte vestingboerderij.

 

Openingstijden:

Zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur, zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Entree Kerstmarkt   €   3,00 (kinderen tot 6 jaar gratis)

Entree Kerstmarkt plus de musea €   8,50

 

Let op: bij de entree kassa's buiten zijn geen pin mogelijkheden! Neem dus voldoende contant geld mee.

- wij adviseren om uw hond niet mee te nemen naar de markt. Door de drukte wordt er op de voeten gestaan of zelfs op de hele hond! En dat is natuurlijk niet de bedoelding. U doet er uw trouwe viervoeter geen plezier mee.