Overnachten

Uniek overnachten

Overnachten binnen de vesting in een kapiteins- of soldatenkamer. Wakker worden in de stilte van de vesting of juist tijdens één van onze bruisende evenementen. Het kan allemaal door een overnachting te boeken in onze logementen.

Er zijn zes logementen met bedstee en zes logementen met een normaal bed. Schrik niet... u hoeft niet zittend te slapen in de bedstee, zoals vroeger het geval was! De bedden hebben een normaal formaat en zijn voorzien van een houten voorwand. De logementen beschikken over een bad en/of douche, moderne sanitaire voorzieningen, een zithoek en een televisie.

 

Corona-update

I.v.m. de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is de horeca uitsluitend geopend voor afhaalmaaltijden. Vraag bij reservering naar de afhaalmogelijkheden en tijden. 

 

De faciliteiten

De receptie van de vestinglogementen bevindt zich in het informatiecentrum van Vesting Bourtange. De accommodatie beschikt over de stijlvol ingerichte ontbijtruimte "De Gasterije". Daarnaast bevinden zich in de vesting een restaurant met à la carte-mogelijkheden, een eetcafé en een aantal souvenirwinkeltjes. In het informatiecentrum vindt u een postkantoor, regionale informatie en kunt u geld opnemen. Buiten het zomerseizoen zijn de winkels en restaurants beperkt geopend (nov-mrt)

Er is gratis wifi beschikbaar op de kamer.

 

Prijzen 2021

Tweepersoons kamer met bedstee inclusief ontbijt: € 95,00 per nacht
Tweepersoons kamer zonder bedstee inclusief ontbijt: € 95,00 per nacht

 

Tweepersoons kamer met bedstee exclusief ontbijt: € 85,00 per nacht
Tweepersoons kamer zonder bedstede exclusief ontbijt: € 85,00 per nacht

 

1 persoon extra op kamer: € 32,50 per nacht 
2 personen extra op kamer: € 65,00 per nacht

 

Kinderbedje: € 15,00 incl. bedlinnen.

 

Los ontbijt: € 10,00 per persoon.

 

De opbrengsten van de hotelovernachtingen komen ten goede aan het beheer en onderhoud van de musea en andere bezienswaardigheden in Vesting Bourtange.

Beoordeeld met een 8.9!

vakantiebeoordelingen