Magisch Samhain (GEANNULEERD)

« Terug

Welkom in een wereld vol geesten, tijdreizigers, piraten en andere bijzondere verschijningen tijdens Magisch Samhain op 30 & 31 oktober 2021 in Vesting Bourtange. Geniet van optredens van artiesten, vuurshows, steltlopers en meer magische figuren. 

Samhain is een van de oudste feesten, het wordt al duizenden jaren gevierd. Voor de Kelten was dit ook het begin van het nieuwe jaar. Het feest houdt verband met de seizoenswisseling en de cyclus van het leven. De lucht heeft grijze flarden, de aarde is broos en koud en van de velden zijn de laatste gewassen geoogst. Winter doemt aan de horizon. Tijdens deze periode kan de aarde zich voorbereiden op een nieuw begin. Samhain is het moment om met de geestenwereld contact te maken.

Doe zelf ook mee en kom verkleed naar de vesting en wordt één met de vele magische figuren. Veel bezoekers zijn uitgedost in prachtige uitbeeldingen van fantasy, sprookjes en alles wat creatief bedacht kan worden. Kom je verkleed dan krijg je op zaterdag een leuke korting op de entreeprijs! Voor gezinnen hebben we het evenement extra aantrekkelijk gemaakt door gezinskaarten te verkopen voor een magisch lage prijs. 

Door de hele vesting staan diverse kramen met bijzondere koopwaar. Wees altijd op uw hoede voor een ontmoeting met iemand uit een andere tijdsdimensie. Als de duisternis intreedt komt de magische wereld steeds dichterbij.

Beleef op 30 & 31 oktober 2021 de magie van het Samhain in Vesting Bourtange. Reis mee door de magische wereld, laat uw toekomst voorspellen of doe een wens bij de wensboom.

 

In het welzijn van het dier, verzoeken wij u dringend, doch vriendelijk uw hond niet mee te nemen naar Magisch Samhain.

Vesting Bourtange is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw huisdier.