Kerstmarkt (GEANNULEERD)

« Terug

Kerstmarkt 2021 in Vesting Bourtange, op zaterdag 4, 11 ,18 en zondag 5, 12 en 19 december

Kerst vieren op een unieke locatie? Bezoek dan de kerstmarkten in Vesting Bourtange, één van de mooiste kerstmarkten in Nederland. De hele vesting prachtig verlicht, de bruggen en toegangswegen zijn versierd met duizenden lichtjes en op de vestingwallen staan tientallen verlichte kerstbomen. Een unieke belevenis.

Op het Marktplein rond de grote kerstboom is volop sfeer en gezelligheid. Bijna 100 kramen verspreid over de diverse pleinen en bastions, bieden het meest uiteenlopende kerstassortiment. Kerstliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het geheel wordt opgeluisterd door diverse koren en artiesten en bij de invallende duisternis neemt de sfeer alleen maar toe. Uiteraard ontbreken de Glühwein en de warme chocolademelk niet.

Om de markt zo veilig mogelijk te kunnen organiseren zullen we werken met aankomsttijden. Let op! het gaat om het tijdsbestek waarin u de markt naar binnen gaat, eenmaal binnen mag u blijven zolang de markt geopend is.

 

Openingstijden
 Zaterdag & zondag van 11.00 - 17.00 uur 

 

Entree Kerstmarkt
€ 4,00 (kinderen tot 6 jaar gratis)

 

Voor dit evenement dient u een geldige QR-code (zogeheten 'Coronapas') en identiteitsbewijs te kunnen laten zien. Ook is een mondkapje verplicht in de horeca en in de winkels.


Parkeren is gratis, volg de borden P-Bourtange naar één van onze parkeerplaatsen.

In het belang van het welzijn van het dier, verzoeken wij u dringend, doch vriendelijk uw hond niet mee te nemen naar de kerstmarkten. 

Vesting Bourtange is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw huisdier.