Touringcar Arrangement

« Terug

Vesting Bourtange is al jarenlang een toeristische attractie van formaat. Bourtange is een uniek historisch verdedigingswerk en een sfeervol vestingstadje dat veel bezoekers trekt. De laatste jaren heeft Bourtange zich ingespannen om de bezoekers een meer actieve beleving te bieden van de historie en het verhaal van de vesting. 

Nadat u uw touringcar heeft geparkeerd op de speciaal hiervoor geresreveerde plaatsen wordt uw chauffeur of reisleider ontvangen in ons informatiecentrum, waar alles gereed ligt voor het door u afgesproken arrangement. 

WIj bieden uw gasten vele mogelijkheden, van een bezoek aan een of meerdere van onze musea, een rondleiding door een ervaren, in historische kledij gestoken gids, tot een kanonschot, alles is mogelijk. Dit gecombineerd met gezelligheid op het marktplein, waarbij uiteraard ook lunch of diner verzorgt kunnen worden. Kortom een complete dag uit in Bourtange. Wij stellen uw arrangement met veel plezier samen. Komt u regelmatig terug met groepen, dan hanteren wij speciale prijzen. 

Een aantal mogelijkheden nog een op een rij:

Koffie en/of thee met koek/gebak

Lunch/barbecue/diner

kanovaren / boogschieten

Rondleiding door een ervaren gids

kanonschot

bezoek musea