Overnachten

Er zijn acht logementen met bedstee en vier logementen met een normaal bed. Schrik niet..u hoeft niet zittend te slapen in de bedstee, zoals vroeger het geval was! De bedden hebben een normaal formaat en zijn voorzien van een houten voorwand. De logementen beschikken over bad en/of douche, moderne sanitaire voorzieningen, een zithoek en een televisie.

De faciliteiten

De receptie van de Vestinglogementen bevindt zich in het Informatiecentrum van Vesting Bourtange. De accommodatie beschikt over de stijlvol ingerichte ontbijtzaal "De Gasterije". Daarnaast bevindt zich in de vesting een restaurant met à la carte-mogelijkheden, een café, een klein kruidenierswinkeltje en een aantal souvenirwinkeltjes. In het Informatiecentrum vindt u tevens een bank, een postkantoor en regionale informatie. In elk van de twaalf logementen is een map aanwezig met daarin uiteenlopende regionale informatie.

Er is wifi beschikbaar op de kamers. 

 

Prijzen 2016

Tweepersoons kamer met bedstee : € 79,00 per nacht.
Tweepersoons kamer zonder bedstee: € 79,00 per nacht.

1 persoon extra op kamer: € 30,00

2 personen extra op kamer: € 55,00

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief ontbijtbuffet in ontbijtzaal "De Gasterije"

Kinderbedje: € 15,00 incl. bedlinnen.

Arrangementen

Prijzen van onderstaande arrangementen zijn op basis van een tweepersoons-logement en minimaal twee nachten. Verlenging per nacht € 79,00.

  • Cultuur Weekend Westerwolde ( 3 daags arrangement ): 2 overnachtingen, 2x ontbijtbuffet, entree Klooster Ter Apel, entree musea Vesting Bourtange. Prijs p.p. € 79,00

 

Meer informatie mail of bel: info@bourtange.nl / 0599-354600